Εικόνα στο χάρτη από φελλό σε ξύλινο φόντο

* οι διαστάσεις δίνονται σε αναλογία πλάτος x ύψος

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα Προσθήκη στα αγαπημένα
Η προσφορά λήγει σε: 3 ημέρες 19 ωρ:46 λεπ:38 δευτωρ
57.60 €
Κανονική τιμή: 72.00 € Κερδίζετε 14.40 €
- +
τμχ
Vyskúšajte si obraz vo vlastnom interiéri
Αμέσως έτοιμο για κρέμασμα Αμέσως έτοιμο για κρέμασμα
Πίνακας φελλού μέχρι 3 μμ πάχος Πίνακας φελλού μέχρι 3 μμ πάχος
Η αφίσσα περιλαμβάνει 10 πινέζες της επιλογής σας Η αφίσσα περιλαμβάνει 10 πινέζες της επιλογής σας
Ευρεία χρήση του προϊόντος – κατάλληλο και ως δώρο Ευρεία χρήση του προϊόντος – κατάλληλο και ως δώρο

Αριθμός καταλόγου: do1097-cork   Κατασκευαστής: Dovido

Άλλες παραλλαγές

ΕΙΚΌΝΑ ΧΆΡΤΗ ΣΕ ΞΎΛΙΝΟ ΦΌΝΤΟ - ΠΊΝΑΚΕΣ ΧΆΡΤΗ - ΠΊΝΑΚΕΣ
ΕΙΚΌΝΑ ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΟ ΧΆΡΤΗ ΣΕ ΞΎΛΙΝΟ ΦΌΝΤΟ - ΠΊΝΑΚΕΣ ΧΆΡΤΗ - ΠΊΝΑΚΕΣ
ΕΙΚΌΝΑ ΣΕ ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΟ ΧΆΡΤΗ ΑΠΌ ΦΕΛΛΌ ΣΕ ΞΎΛΙΝΟ ΦΌΝΤΟ - ΠΊΝΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΕΛΛΌ - ΠΊΝΑΚΕΣ
ΧΆΡΤΗΣ ΕΙΚΌΝΩΝ 5 ΜΕΡΏΝ ΣΕ ΞΎΛΙΝΟ ΦΌΝΤΟ - ΠΊΝΑΚΕΣ ΧΆΡΤΗ - ΠΊΝΑΚΕΣ

Περιγραφή προϊόντος και προδιαγραφές

Εικόνα στο φελλό

Η εικόνα στο φελλό είναι ένα προϊόν που, χάρη στον ίδιο τον σχεδιασμό του, θα γίνει ένα μοναδικό εσωτερικό αξεσουάρ για το σπίτι σας. Αυτή η συνηθισμένη σανίδα από φελλό θα μετατραπεί σε μια μοναδική διακόσμηση τοίχου που θα λατρέψετε! Η εικόνα στο φελλό είναι ένα καθολικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Είναι στο χέρι σου τι προτιμάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να κρεμάσετε αυτήν την εικόνα στον τοίχο ή να επιλέξετε μια πιο μοντέρνα προσέγγιση - απλώς τοποθετήστε την στα έπιπλα και ακουμπήστε την στον τοίχ.

 

 

Χρήση πίνακα ανακοινώσεων από φελλό

Η εικόνα στο φελλό είναι ένα πρωτότυπο αξεσουάρ, αλλά ένα ακόμη πιο κατάλληλο δώρο! Θα βρει τη θέση του, χάρη στη δυνατότητα στερέωσης καρφίτσες στον καμβά. Λοιπόν, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα σε ένα φελλό;

  • Σημειώστε τα παλιά και προγραμματισμένα ταξίδια σας
  • Σημειώστε μέρη που έχετε επισκεφτεί
  • Δημιουργήστε τις δικές σας αναμνήσεις - επισυνάψτε φωτογραφίες από μέρη ή μνημεία που έχετε επισκεφτεί
  • Επισυνάψτε σημειώσεις σε μέρη - ώστε να μην ξεχνάτε τα συναισθήματα από αυτά τα μέρη
  • Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας μέσω αυτής της μη παραδοσιακής, αλλά διασκεδαστικής μορφής

Η εικόνα στο φελλό θα ενθουσιάσει ένα ευρύ φάσμα. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο σαλόνι, στο παιδικό δωμάτιο, αλλά και στο γραφείο. Η σανίδα από φελλό είναι το τέλειο δώρο για τους λάτρεις των ταξιδιών.

Πινέζες

Η εικόνα στο φελλό περιλαμβάνει ένα πακέτο πινέζες. Υπάρχουν 10 τεμάχια σε μία συσκευασία. Μπορείτε να επιλέξετε pushpins από την τρέχουσα προσφορά μας. Εάν θέλετε να συνδυάσετε πινέζες, τίποτα δεν σας εμποδίζει να λάβετε άλλο πακέτο απευθείας από εμάς.

 

 

Εκτύπωση της υψηλότερης ποιότητας

Οι εικόνες είναι τυπωμένες σε ελαστικό καμβά υψηλής ποιότητας με βάρος 370 g / m2, ο καμβάς είναι κατασκευασμένος από μείγμα βαμβακιού και πολυεστέρα. Η ποιότητα των εικόνων δεν έγκειται μόνο στο ίδιο το υλικό, αλλά και στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται. Οι εικόνες εκτυπώνονται αργά σε υψηλή ποιότητα, η εκτύπωση εγγυάται κορεσμό χρωμάτων (12-16 περάσματα, πυκνότητα μελάνης 200), επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ασαφείς εικόνες. Κατά την εκτύπωση, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, άοσμα μελάνια που δεν απελευθερώνουν επιβλαβείς ουσίες στον αέρα, ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε φωτογραφίες σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Στη συνέχεια, ο τυπωμένος καμβάς προσαρτάται σε μια σανίδα φελλού πάχους 3 mm. Προσαρμόστε πινέζες στην εικόνα του φελλού και δημιουργείται ένα ειδικό εσωτερικό αξεσουάρ.

Τυπωμένο στα πλαϊνά

Μπορείτε να κρεμάσετε αμέσως τις εικόνες στο φελλό στο εσωτερικό σας! Ο καμβάς είναι σωστά τεντωμένος σε πλαίσιο από ποιοτικό ξύλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από πηχάκια πλαισίωσης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί απευθείας για την παραγωγή εικόνων. Οι εικόνες περιλαμβάνουν 1 ή 2 κρεμάστρες, ανάλογα με το μέγεθος, που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Τα κουμπώματα είναι πυκνά τοποθετημένα στο πίσω μέρος. Οι εικόνες πλάτους 90 cm έχουν τοποθετηθεί ένα ξύλινο χώρισμα για την ενίσχυση του πλαισίου, οι εικόνες πλάτους 120 cm έχουν ακόμη και δύο ξύλινα κεντρικά χωρίσματα.  

Ασφαλής συσκευασία

Οι εικόνες που δημιουργήθηκαν για εσάς είναι τυλιγμένες σε παχύ περιτύλιγμα με φυσαλίδες. Μετά από ποιοτικό έλεγχο, οι εικόνες αποστέλλονται απευθείας σε εσάς σε ανθεκτικό χαρτόκουτο (5 vl). Καθώς πρόκειται για εύθραυστα προϊόντα, το κουτί περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για εύθραυστα προϊόντα, γεγονός που μειώνει τον βαθμό ζημιάς κατά τη μεταφορά.

Κατηγορία Πίνακες στο φελλό
Τοποθεσία Στο σαλόνι, Προς την αίθουσα, Στο υπνοδωμάτιο
Τεχνολογία εικόνας Εντυπος, Πλαισιωμένο, Στο φελλό
Χρώμα
Αριθμός εξαρτημάτων 1 τεμάχιο
Πλεονεκτήματα των χαρτών USP σε φελλό Αμέσως έτοιμο για κρέμασμα, Πίνακας φελλού μέχρι 3 μμ πάχος, Η αφίσσα περιλαμβάνει 10 πινέζες της επιλογής σας, Ευρεία χρήση του προϊόντος – κατάλληλο και ως δώρο
Δωρεάν αποστολή

πάνω από 150 ευρώ

Προϊόντα σε απόθεμα στέλνουμε τώρα
Η ευρύτερη ποικιλία από ταπετσαρίες και διακοσμητικά
Κατασκευάζεται στην Ε.Ε κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης
Zavrieť Náhľad obrazu v interiéri
ΕΙΚΌΝΑ ΣΤΟ ΧΆΡΤΗ ΑΠΌ ΦΕΛΛΌ ΣΕ ΞΎΛΙΝΟ ΦΌΝΤΟ - ΠΊΝΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΕΛΛΌ - ΠΊΝΑΚΕΣ