Επιχειρηματικές συνθήκες

Γενικοί όροι λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

 

Περιεχόμενα

Άρθρο Ι. Εισαγωγικές διατάξεις
Άρθρο II. ΟρισμοίΆρθρο III. Εγγραφή
Άρθρο IV. Τα αγαθά και η τιμή τους
Άρθρο V. Όροι πληρωμής και εκπτώσεις
Άρθρο VI. Συμβόλαιο αγοράς αγαθών - Παραγγελία
Άρθρο VII. Εγγύηση
Άρθρο VIII. Όροι αποστολής και παράδοσης
Άρθρο IX. Υπαναχώρηση από τη σύμβαση από τον πελάτη (επιστροφή και ανταλλαγή αγαθών)
Άρθρο X. Πολιτική απορρήτου
Άρθρο XI. Εφαρμοστέο δίκαιο, εποπτική αρχή και επίλυση διαφορών
Άρθρο XII. Τελικά εφόδια

 

Άρθρο Ι.

Εισαγωγικές διατάξεις

Η εταιρεία Dovido s.r.o., με την καταστατική της έδρα στη διεύθυνση Štiavnička 561, 97681, Podbrezová, IČO: 52298434, DIČ: 2120973173, εγγεγραμμένη στο Commercial Register of the District Court of Banská, No. χειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος στο www.dovido.com με προϊόντα διακόσμησης σπιτιού όπως ταπετσαρίες, πίνακες ζωγραφικής και άλλα είδη. Αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις ορίζουν περαιτέρω και προσδιορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του πωλητή, που είναι η εταιρεία Dovido s.r.o., και του αγοραστή (εφεξής «πελάτης» - φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή «καταναλωτής) στην ηλεκτρονική πώληση αγαθών. Όλες αυτές οι συμβατικές σχέσεις διέπονται από τους γενικά δεσμευτικούς κανονισμούς της Σλοβακικής Δημοκρατίας, τη συναφθείσα σύμβαση αγοράς και αυτούς τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Αυτοί οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις μπορούν να τροποποιηθούν και να αλλάξουν από τον πωλητή ανά πάσα στιγμή. Για παραγγελία μέσω του ιστότοπού μας, ο πελάτης πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών Η Dovido διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει ή να αλλάξει την παραγγελία του πελάτη (π.χ. εάν ο πελάτης έχει εισαγάγει λανθασμένα προσωπικά δεδομένα ή/και ο πελάτης έχει καταχωρίσει απλήρωτη οφειλή). Dovido s.r.o. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση εξάντλησης των προϊόντων, ούτε φέρει ευθύνη για
λάθη εικόνας ή τυπογραφικά λάθη στην ιστοσελίδα μας, π.χ. λάθη στην περιγραφή του προϊόντος ή στις τεχνικές προδιαγραφές, λανθασμένες τιμές και προσαρμογές τιμών (για παράδειγμα, αλλαγή τιμής από τον προμηθευτή, αλλαγή νομίσματος) ή λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με το εάν το προϊόν είναι σε απόθεμα. Dovido s.r.o. διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει αυτά τα σφάλματα και να αλλάξει ή να ενημερώσει τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Εάν το προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης έχει λάθος
τιμή, η Dovido s.r.o. φυσικά θα ειδοποιήσει τον πελάτη αναλόγως και δεν θα προχωρήσει στη διαδικασία παραγγελίας περιμένοντας να συμφωνήσει ο πελάτης με τους τροποποιημένους όρους ή τιμή. Όλες οι εικόνες στον ιστότοπό μας θεωρούνται μόνο εικονογραφήσεις. Τέτοιες εικόνες δεν εγγυώνται την αναπαραγωγή της ακριβούς εμφάνισης, λειτουργίας ή προέλευσης του προϊόντος. Dovido s.r.o. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν πληροφορίες που παρέχονται από τρίτους στον ιστότοπό μας.

Ο ιστότοπος και όλο το περιεχόμενό του ανήκουν στην Dovido s.r.o. ή τους δικαιοδόχους του. Οι πληροφορίες προστατεύονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τη νομοθεσία περί μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει ότι εμπορικά σήματα, ονόματα εταιρειών, ονόματα προϊόντων, εικόνες και γραφικά, σχεδιασμός, διάταξη σελίδας και πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και άλλο περιεχόμενο δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν ή να χρησιμοποιηθούν χωρίς την προηγούμενη γραπτή
συγκατάθεση της Dovido s.r.o.

 

Άρθρο II.

Ορισμοί

Διαχειριστής, πωλητής και προμηθευτής: προϊόντων και υπηρεσιών στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dovido.el είναι η Dovido s.r.o., με την έδρα της στη διεύθυνση Štiavnička 561, 97681, Podbrezová, IČO: 52298434, DIČ: 217309 Περιφερειακό Δικαστήριο της Banská Bystrica, Τμήμα: Sro, αρ. φακέλου 36634/S is.

Ο αγοραστής: είναι κάθε επισκέπτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που έχει δημιουργήσει μια παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ο καταναλωτής: είναι για τους σκοπούς του νόμου αριθ. 102/2014 Συντ. «καταναλωτής» σημαίνει φυσικό πρόσωπο το οποίο, κατά τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης καταναλωτή, δεν ενεργεί στο πλαίσιο της επιχείρησής του, της απασχόλησης ή του επαγγέλματός του.

Ο επιχειρηματίας: είναι πρόσωπο που πληροί τον ορισμό της § 2 παρ. 2 του νόμου αριθ. 513/1991 Συντ., Εμπορικός Κώδικας.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα: είναι ένα σύστημα υπολογιστή που βρίσκεται στο Διαδίκτυο με δημόσια πρόσβαση, το οποίο επιτρέπει την παραγγελία αγαθών ή υπηρεσιών στο www.dovido.sk

Προϊόντα ή υπηρεσίες: είναι όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που δημοσιεύονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Σύμβαση: σημαίνει σύμβαση πώλησης αγαθών που συνάπτεται μεταξύ του πελάτη και τηςDovido s.r.o.

 

Άρθρο III.

Εγγραφή

• Η εγγραφή είναι προαιρετική και δωρεάν..
• Μπορείτε να κερδίσετε και να συλλέξετε πόντους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επόμενη αγορά σας.
• Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της
παραγγελίας σας και την επόμενη φορά που θα την επισκεφτείτε, δεν θα σας ζητηθεί ξανά να δώσετε προσωπικά δεδομένα, γεγονός που θα επιταχύνει και θα απλοποιήσει τη διαδικασία παραγγελίας.
• Θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερώνεστε για εκπτώσεις, προσφορές και εκπτώσεις.
• Με την εγγραφή σας ως χρήστης της Ιστοσελίδας, εγγυάστε ότι:

1. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε ως χρήστης κατά την εγγραφή είναι αληθή, ακριβή, ενημερωμένα και πλήρη από κάθε άποψη. Σε περίπτωση αλλαγής τους θα το επεξεργαστείτε άμεσα στο προφίλ σας.
2. Εγγυάστε επίσης ότι δεν θα υποδυθείτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα κατά τη στιγμή της εγγραφής και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας ή άλλη ονομασία που δεν έχετε εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσετε για τους σκοπούς της εγγραφής.

 

Άρθρο IV

Τα προϊόντα και η τιμή τους

Περιγραφή εμπορευμάτων: περιγραφή των κύριων χαρακτηριστικών των προϊόντων μπορεί να βρεθεί στις μεμονωμένες σελίδες προϊόντων, οι οποίες βρίσκονται στον ιστότοπό μας.

• Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η περιγραφή και οι προδιαγραφές των προϊόντων είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Με εξαίρεση την αναπαραγωγή χρωμάτων, όπου στην πραγματικότητα μπορεί να προκύψει μια μικρή παραλλαγή λόγω της χρήσης τεχνικών απεικόνισης και των ρυθμίσεών της.

Προσφορά προϊόντων: σημαίνει επιλεγμένα αγαθά που προσφέρονται μέσω του καταλόγου στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπου ο πωλητής ειδοποιεί τον πελάτη πριν από τη σύναψη της σύμβασης αγοράς ή πριν την αποστολή της παραγγελίας, με σαφή και κατανοητό τρόπο. Τα κύρια χαρακτηριστικά των αγαθών ή η φύση της υπηρεσίας καθώς και άλλα γεγονότα που απαιτούνται από τη νομοθεσία στον βαθμό που ενδείκνυται για τα χρησιμοποιούμενα μέσα επικοινωνίας.

Τιμή προϊόντων: οι τιμές των αγαθών δημοσιεύονται στον ιστότοπο σε νόμισμα ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, αλλά δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή τα έξοδα αντικαταβολής.

• Οι τιμές και οι ειδικές προσφορές ενδέχεται να διαφέρουν και ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

• Ο πωλητής δεσμεύεται από την τιμή που αναγράφεται στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη στιγμή της αγοράς.

 

Άρθρο V

Όροι πληρωμής και εκπτώσεις

Οι τρόποι πληρωμής που διατίθενται στο eshop μας είναι οι εξής:

• Αντικαταβολή: (πληρώνετε απευθείας στον courier κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων -χρέωση 0,6 €)

• Προκαταβολή με τραπεζικό έμβασμα: χωρίς χρέωση

• ΜΣ: αριθμός παραγγελίας

• IBAN: SK6683300000002001613887 SWIFT: FIOZSKBAXXX

• Πληρωμή με κάρτα μέσω της πύλης πληρωμής GoPay: χωρίς χρέωση

• Ο πωλητής μπορεί να παρέχει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

• έκπτωση από την τιμή για εγγραφή στο e-shop,

• μια έκπτωση για επαναλαμβανόμενες αγορές,

• μια έκπτωση με βάση ένα εκπτωτικό κουπόνι μίας χρήσης,

• Οι εκπτώσεις δεν μπορούν να συγκεντρωθούν.

 

Άρθρο VI.

Σύμβαση αγοράς προϊόντων – Παραγγελία

Δικαιώματα και υποχρεώσεις των συμβαλλομένων μερών ενώ ο πωλητής και ο αγοραστής θεωρούνται ως συμβαλλόμενα μέρη.
Ο πωλητής υποχρεούται: να παραδώσει τα εμπορεύματα στον πελάτη στην απαιτούμενη ποιότητα, ποσότητα και στη συμφωνημένη τιμή. Μαζί με τα αγαθά ή τις υπηρεσίες, στείλτε επιπλέον στον πελάτη όλα τα έγγραφα για τα αγαθά, όπως τιμολόγιο, έντυπο εγγύησης, εγχειρίδιο λειτουργίας σε κωδικοποιημένη γλώσσα αναγνωρισμένη από το κράτος.
Ο αγοραστής υποχρεούται: να αναλάβει τα παραγγελθέντα αγαθά, να πληρώσει τη συμφωνημένη αμοιβή στον πωλητή για τα εμπορεύματα, να ελέγξει την ακεραιότητα της συσκευασίας και των διων των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους. Με την αποστολή της παραγγελίας, ο αγοραστής συμφωνεί με την τιμή των παραγγελθέντων αγαθών και υπηρεσιών, αυτούς τους
γενικούς όρους και προϋποθέσεις και την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Στη συνέχεια, αποστέλλεται στον αγοραστή ένα αυτόματα δημιουργημένο e-mail που επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
• Σύναψη της σύμβασης αγοράς: Συμφωνία μεταξύ εσάς και της Dovido s.r.o. θα συναφθεί βάσειτης σλοβακικής νομοθεσίας.
Μεταβίβαση κυριότητας: Η κυριότητα περνά από τον πωλητή στον αγοραστή κατά τη στιγμή της πληρωμής του πλήρους τιμήματος για το αντικείμενο της σύμβασης αγοράς.
Η παραγγελία δημιουργείται με επιβεβαίωση της διαδικασίας παραγγελίας στο e-shop, με επιλογή αγαθών ή υπηρεσιών από το e-shop και στη συνέχεια με πλήρη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Για τη σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία και να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς και πληρωμής για
τα παραγγελθέντα αγαθά ή υπηρεσίες.
• Το συμβόλαιο αγοράς προκύπτει όταν μια παραγγελία επιβεβαιώνεται από τον αγοραστή. Μπορεί να τροποποιηθεί, να ακυρωθεί ή να συμπληρωθεί μόνο με κοινή συμφωνία μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από νόμο ή κανονισμό.
• Εάν ο πωλητής δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός της προθεσμίας διεκπεραίωσης της παραγγελίας με τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, για λόγους όπως ότι τα αγαθά δεν παράγονται, δεν είναι διαθέσιμα από τον κατασκευαστή ή στην εξωτερική αποθήκη του προμηθευτής, ο κατασκευαστής έχει κάνει τέτοιες σημαντικές αλλαγές για τις οποίες δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν με την παραγγελία ή για λόγους ανωτέρας βίας, ο πωλητής μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία και να ενημερώσει τον αγοραστή. Ο πωλητής έχει επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εάν ο αγοραστής έχει παράσχει ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες στην παραγγελία που δεν μπορούν να επαληθευτούν, όπως
λανθασμένο e-mail ή τηλεφωνική επικοινωνία. Εάν ο αγοραστής έχει πληρώσει την προκαταβολή,
ο πωλητής υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή εντός 14 ημερών.
• Τα έξοδα που επιβαρύνουν τον αγοραστή για τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως επικοινωνίας σε
σχέση με τη σύναψη της σύμβασης αγοράς (π.χ. κόστος σύνδεσης στο διαδίκτυο ή κόστος τηλεφωνικής επικοινωνίας) επιβαρύνουν τον ίδιο τον αγοραστή.
Αρχείο συμβάσεων: συμβάσεις που συνάπτονται μεταξύ της Dovido s.r.o. και οι πελάτες της αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικό αρχείο στο οποίο έχουν πρόσβαση οι εγγεγραμμένοι πελάτες της Dovido s.r.o. απευθείας από τους λογαριασμούς χρηστών τους. Η σύμβαση αρχειοθετείται για τουλάχιστον πέντε έτη από την ημερομηνία υλοποίησης, αλλά όχι περισσότερο από την περίοδο
που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.
• Η συγχώνευση παραγγελιών είναι δυνατή μόνο έως ότου αποσταλεί μία από αυτές.

 

Άρθρο VII.

Εγγύηση

Ελαττώματα αγαθών: Σε περίπτωση που τα παραδοθέντα εμπορεύματα έχουν εμφανή ελαττώματα υλικού ή παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της ζημιάς στα αγαθά κατά τη μεταφορά, σας ζητάμε να μας ενημερώσετε και να υποβάλετε μια αξίωση χωρίς καθυστέρηση ή να υποβάλετε μια αξίωση στον μεταφορέα που παρέδωσε τα αγαθά. Ωστόσο, η αποτυχία

υποβολής αξίωσης δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος στα αγορασμένα αγαθά που προκύψουν κατά τη διάρκεια της νόμιμης περιόδου εγγύησης, μπορείτε να διεκδικήσετε πρόσθετη εκπλήρωση και, εάν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις, πρόσθετες αξιώσεις για έκπτωση τιμής ή υπαναχώρηση από τη σύμβαση.
Περίοδος εγγύησης:
(α) Η περίοδος εγγύησης για τα αγαθά είναι 24 μήνες και ξεκινά από την ημέρα παράδοσης των αγαθών στον πελάτη. Η εγγύηση δεν καλύπτει μηχανικές βλάβες στο προϊόν που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση, ανεπαρκή συντήρηση ή σκόπιμη ζημιά.
(β) Οποιεσδήποτε αξιώσεις για ελαττώματα πρέπει να γίνονται χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.
Μπορείτε να διεκδικήσετε την ευθύνη για ελαττώματα στο δικαστήριο μόνο εάν έχετε υποτιθέμενα ελαττώματα εντός 24 μηνών από την παραλαβή των αγαθών.
Η ευθύνη μας:
(α) Δεν φέρουμε ευθύνη για μη συμμόρφωση με τις οδηγίες ειδικής φροντίδας που αναφέρονται στα Προϊόντα ή στη συσκευασία των Αγαθών.
(β) Δεν φέρουμε ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, έκτακτες, τυχαίες, τιμωρητικές ή άλλες ζημίες ή
διαφυγόντα κέρδη, κατεστραμμένα δεδομένα ή άλλα άυλα περιουσιακά στοιχεία στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Αυτή η επιφύλαξη ισχύει επίσης για περιπτώσεις όπου έχουμε ενημερωθεί, γνωρίζουμε ή έπρεπε να γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχουν συμβεί τέτοιες ζημιές. Τίποτα σε αυτούς τους Όρους δεν θα ερμηνεύεται ότι περιορίζει ή αποκλείει την ευθύνη που δεν μπορεί να περιοριστεί ή να αποκλειστεί από την ισχύουσα νομοθεσία. Σε όλες τις περιπτώσεις και στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η συνολική μας ευθύνη για ζημίες και απώλειες που προκαλούνται σε σχέση με τη Σύμβαση είναι αυστηρά περιορισμένη στο ποσό της τιμής αγοράς που καταβλήθηκε για τα αγορασμένα Προϊόντα.
Ανωτέρα βία:
• Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν μη εκπλήρωση ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει της Συμφωνίας που προκλήθηκαν από γεγονότα πέρα από τον εύλογο έλεγχό μας ("Γεγονότα Ανωτέρας Βίας"). Το συμβάν ανωτέρας βίας περιλαμβάνει οποιαδήποτε πράξη, γεγονός, παράλειψη, αδράνεια ή ατύχημα που είναι πέρα από τον εύλογο έλεγχό μας και
περιλαμβάνει ειδικότερα (χωρίς περιορισμό) τα ακόλουθα:
α.) απεργίες, λουκέτα ή άλλους βιομηχανικούς περιορισμούς·
β.) εμφύλια αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμος (είτε κηρύχθηκε είτε όχι), απειλή πολέμου ή προετοιμασία για πόλεμο·
γ.) πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμός, κατολίσθηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή·
δ.) αδυναμία χρήσης σιδηροδρόμων, πλοίων, αερομεταφορών, οδικών ή άλλων μέσων δημόσιας ή ιδιωτικής μεταφοράς·
ε.) αδυναμία χρήσης δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

στ.) πράξεις, διατάγματα, νόμοι, διατάγματα ή περιορισμοί οποιασδήποτε κυβέρνησης.
ζ.) Η εκτέλεση των υποχρεώσεών μας βάσει οποιασδήποτε Συμφωνίας θα θεωρείται ότι έχει ανασταλεί κατά την περίοδο της Ανωτέρας Βίας και η περίοδος εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας θα παρατείνεται κατά τη διάρκεια του Γεγονότος Ανωτέρας Βίας. Θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να τερματίσουμε το Γεγονός Ανωτέρας Βίας ή να βρούμε μια λύση που θα μας επιτρέψει να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις του βάσει της Σύμβασης παρά το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.

 

Άρθρο VIII.

Όροι αποστολής και παράδοσης

Στέλνουμε όλες τις αποστολές μέσω της ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών Slovak Parcel Servis ή της εταιρείας Zasieľkovňa. Θα ενημερωθείτε για την αποστολή των εμπορευμάτων με e-mail. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε ως διεύθυνση παράδοσης τη διεύθυνση όπου θα είστε διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ 8.00-18.00. Εάν αυτό το μέρος είναι η

διεύθυνση εργασίας σας, είναι απαραίτητο να δηλώσετε το όνομα της εταιρείας εκτός από το όνομά σας.

Χρεώσεις μεταφοράς, συσκευασία: σε περίπτωση προπληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω πυλών πληρωμής, το ποσό των ταχυδρομικών τελών και της συσκευασίας στις περιπτώσεις είναι:

- SPS courier 2,9 €

- στο σημείο συλλογής Zasielkovna 2 €

- Σε περίπτωση αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 0,6 € και στις δύο περιπτώσεις.

- ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ισχύουν για όλες τις παραγγελίες άνω των 89 €

Ο πωλητής μπορεί επίσης να συμφωνήσει με τον αγοραστή σε μια διαδικασία διαφορετική από την τυπική (παραπάνω) διαδικασία για την αποστολή αγαθών ή υπηρεσιών, καθώς και τις τιμές για αυτές τις υπηρεσίες.
• Ο πωλητής μπορεί να στείλει αγαθά που είναι άμεσα διαθέσιμα στον αγοραστή και να παραδώσει το υπόλοιπο της παραγγελίας επιπλέον εντός της νόμιμης περιόδου, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι ο αγοραστής δεν θα χρεωθεί επιπλέον ταχυδρομικά τέλη, εκτός από αυτά που περιλαμβάνονται στην παραγγελία.
• Εάν τα εμπορεύματα είναι σε απόθεμα, αποστέλλονται ανάλογα με την χωρητικότητα το συντομότερο δυνατό. Ένα τιμολόγιο (φορολογικό έγγραφο), οδηγίες καθώς και άλλα έγγραφα για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες από τον κατασκευαστή αποστέλλονται στον πελάτη μαζί με τα εμπορεύματα.
• Ως τόπος εκτέλεσης / παράδοσης θεωρείται ο τόπος που υποδεικνύει ο αγοραστής στην
παραγγελία.
Συσκευασία: Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά, τα Εμπορεύματα συσκευάζονται από την

Dovido s.r.o. σύμφωνα με τις συνήθεις συμβάσεις ή εάν δεν υπάρχουν συμβάσεις, τα εν λόγω εμπορεύματα συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η προστασία τους και η διατήρηση της ποιότητάς τους κατά τη μεταφορά.

Δηλώσεις: Dovido s.r.o. δηλώνει στον πελάτη ότι κατά τη στιγμή της παράδοσης των εμπορευμάτων για μεταφορά:
• Τα αγαθά έχουν τις ιδιότητες που έχουν συμφωνηθεί από τα μέρη ή (εάν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία) τις ιδιότητες που περιγράφονται στον Ιστότοπο ή τις ιδιότητες που περιγράφονται από τον κατασκευαστή των Αγαθών ή τις ιδιότητες που αναμένει ο καταναλωτής σε σχέση με τη φύση του τα Αγαθά και η σχετική διαφημιστική καμπάνια.
• Τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον τρόπο που ορίζει η Dovido s.r.o ή με τρόπο παρόμοιο με τα αγαθά που χρησιμοποιούνται συνήθως.
• Τα εμπορεύματα παρέχονται στην κατάλληλη ποσότητα, μέγεθος ή βάρος.
• Τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις νομικές απαιτήσεις.
• Dovido s.r.o. μεταφέρει τα αγαθά που αγόρασε ο πελάτης στη συμφωνημένη ποσότητα, ποιότητα και σχεδιασμό.

Σημείωση:

Συνιστούμε να ανοίξετε την αποστολή αμέσως μετά την παραλαβή και να ελέγξετε ότι τα εμπορεύματα δεν έχουν υποστεί ζημιά, ακόμη και αν η συσκευασία των εμπορευμάτων δεν έχει υποστεί ζημιά. Εάν η αποστολή παρουσιάζει σημάδια ζημιάς κατά την παράδοση, αρνηθείτε να την αποδεχτείτε! Εάν παρουσιαστεί αυτή η δυσάρεστη κατάσταση, ενημερώστε μας αμέσως (αλλά το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα) για την κατάσταση μέσω email στο info@dovido.el. Η κατάσταση θα λυθεί το συντομότερο δυνατό.

 

Άρθρο IX.

Υπαναχώρηση από τη σύμβαση από τον πελάτη (επιστροφή και ανταλλαγή αγαθών)

Σύμφωνα με το νόμο No. Εάν το αντικείμενο της σύμβασης αγοράς είναι η παράδοση αγαθών, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πριν από την παράδοση των αγαθών. Μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε αγαθά σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται σε αυτό το τμήμα των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων, εκτός από το είδος των εμπορευμάτων για τα οποία ο νόμος §7 παρ. 6 στοιχείο α) έως ιβ) Αριθμ. 102/2014 Coll εξαιρείται η επιστροφή τους.
Αυτά είναι:
• Εξατομικευμένα προϊόντα ή προϊόντα κατά παραγγελία.
• Ευπαθή προϊόντα.

• Εμπορεύματα που είναι σφραγισμένα για λόγους ασφαλείας ή υγιεινής και τα έχετε αποσφραγίσει.
• Εμπορεύματα που έχουν αναμειχθεί άρρηκτα μετά την παράδοση.

Η περίοδος υπαναχώρησης από τη σύμβαση: ορίζεται στη διάταξη της παραγράφου 9.1 και αρχίζει την ημέρα παράδοσης των Αγαθών, και συγκεκριμένα:
• από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων,
• από την ημερομηνία παραλαβής του τελευταίου μέρους των Αγαθών (σε περίπτωση σύμβασης που σχετίζεται με διάφορους τύπους Προϊόντων ή την παράδοση πολλών τμημάτων των Προϊόντων).
Πώς να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση:

Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση κυρίως μέσω της φόρμας επιστροφής:

Υπαναχώρηση από τη σύμβαση αγοράςj, στην οποία είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα ελάχιστα στοιχεία με την ένδειξη "*" - με ένα αστέρι. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη σύμβαση αγοράς με:

• στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση: info@dovido.el,

• ανάρτηση σε: Dovido s.r.o.,Štiavnička 561, 97681, Podbrezová, Σλοβακία

• τηλεφωνικά στο  (αν βρίσκεστε στη Σλοβακία)

Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκαν σε εσάς, άθικτα, καθαρά, κατά προτίμηση στην αρχική συσκευασία με τις αρχικές ετικέτες, που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση των εμπορευμάτων. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν πλήρως, δηλ. μαζί με όλα τα αξεσουάρ, πλήρη τεκμηρίωση και δώρα (αν περιλαμβάνονται),
• Συνιστούμε στους αγοραστές να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο του τιμολογίου για δική τους χρήση και να στείλουν τα αγαθά με συστημένη επιστολή και ως ασφαλισμένη αποστολή.
• Μην μας στέλνετε τα προϊόντα με αντικαταβολή, τέτοια προϊόντα δεν θα γίνονται δεκτά.
• Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών που έχει προκληθεί
από τη χρήση τους πέραν του αναγκαίου για την εξακρίβωση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών των αγαθών.
• Ο χειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος θα επιστρέψει τα χρήματα που καταβλήθηκαν για τα αγαθά/την υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς σύμφωνα με το άρθρο. §9 παρ. 3) του νόμου αριθ. 102/2014 Συντ. καθώς και τα έξοδα που προέκυψαν αποδεδειγμένα στην παραγγελία των αγαθών εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της υπαναχώρησης από τη σύμβαση, αλλά δεν χρειάζεται να επιστρέψουν τα χρήματα πριν από την παράδοση των

αγαθών ή ο καταναλωτής δεν αποδείξει την αποστολή, δεν ισχύει εάν ο πωλητής πρότεινε να παραλάβει τα αγαθά ο ίδιος.

Επιστροφές χρημάτων: Η εταιρεία Dovido s.r.o. θα επιστρέψει τα χρήματά σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της ειδοποίησης υπαναχώρησης από τη σύμβαση ή νωρίτερα, εάν η Dovido s.r.o. θα λάβει τα αγαθά για τα οποία παρέχεται επιστροφή χρημάτων ή εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι τα αγαθά έχουν ήδη σταλεί πίσω σε εμάς.

Ζημιές σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων: Ο πωλητής έχει δικαίωμα αποζημίωσης (σύμφωνα με τις διατάξεις των § 420 επ. του Αστικού Κώδικα), εάν ο αγοραστής παρήγγειλε αγαθά που δεν ακύρωσε ή. δεν υπαναχώρησε από τη σύμβαση και ταυτόχρονα δεν παρέλαβε τα αγαθά από τον μεταφορέα ή, κατόπιν αιτήματος του πωλητή, σε περίπτωση επιλογής προσωπικής συλλογής, δεν παρέλαβε τα αγαθά εντός της καθορισμένης προθεσμίας συλλογή. Με αυτόν τον τρόπο, ο αγοραστής έχει παραβεί την υποχρέωσή του που ορίζεται στο άρθρο. X σημείο 2 στοιχείο α), σύμφωνα με το οποίο ο αγοραστής υποχρεούται να αναλάβει τα παραγγελθέντα προϊόντα.

 

Άρθρο Χ.

Πολιτική απορρήτου

Τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τον Νόμο αριθ. 18/2018 Συντ. για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως τροποποιήθηκε.
• Ο χειριστής δεν παρέχει τα προσωπικά δεδομένα του Αγοραστή σε τρίτους, εκτός από την επιλεγμένη μεταφορική εταιρεία που διασφαλίζει την παράδοση αγαθών ή υπηρεσιών, ή σε κρατικές αρχές σε περίπτωση ελέγχου ή σε μεσάζοντα βάσει αμοιβαίας σύμβασης που έχει συναφθεί βάσει του νόμου αριθ. 18/2018 Συντ.
• Ο χειριστής υποχρεούται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα προτού τα διαθέσει σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα, λαμβάνοντας κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Επίσης, όλοι οι εργαζόμενοι του χειριστή υποχρεούνται να τηρούν το απόρρητο σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα.
• Ο ενδιαφερόμενος έχει τα δικαιώματα που ορίζονται στις διατάξεις του άρθ. § 19 κ.ε. Πράξη αριθ. 18/2018 Συντ. για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως τροποποιήθηκε, ιδίως:
• το δικαίωμα στην πληροφόρηση που πληρούται από το παρόν περιεχόμενο και τους όρους και
προϋποθέσεις,
• το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που αφορούν το υποκείμενο των δεδομένων - § 21 του Νόμου έγκειται στο δικαίωμά σας να ζητήσετε με ποιον τρόπο και για ποιους σκοπούς υποβάλλονται σε επεξεργασία τα δεδομένα σας και μπορείτε να απευθύνετε αυτό το αίτημα στη διεύθυνση: info@dovido.el,
• το δικαίωμα διόρθωσης προσωπικών δεδομένων - η § 22 του Νόμου σάς επιτρέπει να διορθώνετε προσωπικά δεδομένα εάν είναι παρωχημένα,
• το δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων - § 23 του Νόμου που θα χρησιμοποιήσετε εάν δεν ενδιαφέρεστε να συνεχίσει ο χειριστής να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα,
• το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων - θα ασκήσετε την § 24 του Νόμου εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία κατά παράβαση του νόμου,
• το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων - § 27 του Νόμου,
• το δικαίωμα μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων,
• το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία.
• Ο Διαχειριστής λαμβάνει από τον Αγοραστή τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα: τίτλος, όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση χρέωσης, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail, τα οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία με σκοπό την ορθή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται για 10 χρόνια για σκοπούς αρχειοθέτησης. Στο πλαίσιο της επεξεργασίας της παραγγελίας, τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με σκοπό την έκδοση τιμολογίων, την έκδοση φύλλων αποθεμάτων (παράδοσης), τη διασφάλιση της μεταφοράς καθώς και τη λογιστική.
• Αυτός ο ιστότοπος καταγράφει τη διεύθυνση IP σας, τις πληροφορίες χρόνου - πόσο χρόνο αφιερώνετε στην περιήγηση σε αυτούς τους ιστότοπους και πληροφορίες σχετικά με το από ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε εμάς. Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιούνται επίσης για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου και την προσαρμογή της εμφάνισης του ιστότοπου και χάρη σε αυτά τα αρχεία μπορούμε να σας προσφέρουμε καλύτερο περιεχόμενο. Επομένως, αντιλαμβανόμαστε αυτά τα αρχεία ως έννομο συμφέρον μας. Ορισμένα cookies είναι αρχεία τρίτων, π.χ. Youtube, Google και παρόμοια.
• Εάν ο αγοραστής έχει συμφωνήσει με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων στο ηλεκτρονικό κατάστημα για σκοπούς μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έχει επίσης συμφωνήσει με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας.
• Προσωπικά δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όσον αφορά το όνομα και το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρχειοθετούνται για περίοδο πέντε ετών. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα δεν παρέχονται σε τρίτους.
• Ο αγοραστής μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του ανά πάσα στιγμή αποστέλλοντας Έφεση με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, την οποία θα διαγράψουμε άμεσα. Μπορεί επίσης να διαγραφεί από την επιλογή του πλαισίου στον λογαριασμό του χρήστη (εάν ο αγοραστής έχει ζητήσει τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη). Σε αυτό το σενάριο δεν θα
χρησιμοποιούμε πλέον τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ.

 

Άρθρο XI.

Εφαρμοστέο δίκαιο, εποπτική αρχή και επίλυση διαφορών

Εφαρμοστέο δίκαιο: αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις και η Συμφωνία διέπονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τους νόμους της Σλοβακικής Δημοκρατίας, όσον αφορά την προστασία των καταναλωτών που παρέχεται από ξένη νομοθεσία.

Εναλλακτική επίλυση διαφορών: Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ εμάς και ενός καταναλωτή από οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προκύπτει από τη Συνθήκη και την οποία δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε από κοινού μπορεί να διευθετηθεί εξωδικαστικά μέσω μιας αρχής ΕΕΔ ή μέσω διαδικτυακής ΕΕΔ.

Καταγγελίες και εποπτική αρχή:

• Μπορείτε να υποβάλετε τυχόν παράπονα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να τα απευθύνετε στις αρμόδιες κρατικές αρχές.

• Η συμμόρφωση με τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών ελέγχεται από τη Σλοβακική Αρχή Εμπορικής Επιθεώρησης.

• Η αρμόδια αρχή για την εναλλακτική επίλυση διαφορών μεταξύ επιχειρηματιών και καταναλωτών είναι η Κεντρική Επιθεώρηση Εμπορικής Επιθεώρησης της Σλοβακίας

 

Επιθεώρηση SOI για την περιοχή Banská Bystrica

Dolná 46, 974 00 Banská Bystrica 1, Σλοβακία

Τμήμα Εποπτείας

Email: bb@soi.sk

https://www.soi.sk/

Σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντα μαζί μας στο Dovido για το πρόβλημά σας προτού
επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες αρχές. Μπορείτε να το κάνετε μέσω email: info@dovido.el

• Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Εναλλακτικής Επίλυσης Καταναλωτικών Διαφορών

Ιστός: (http://www.mhsr.sk/zoznam-subjektov-alternativneho-riesenia-spotrebitelskych- sporov/1 46987s),

• Ένας κατάλογος εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο:

• http://ec.europa.eu/consumers/solving_consumer_disputes/non-judicial_redress/national-out-of-
court-bodies/index_en.html

• Ως καταναλωτής από χώρα που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών που διαχειρίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε αυτόν τον ιστότοπο: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Δικαιοδοσία:

• Στο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, τη νομοθεσία περί σύγκρουσης νόμων, τα δικαστήρια της Σλοβακικής Δημοκρατίας έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ή αξίωσης που προκύπτει από ή σε σχέση με τη Συμφωνία ή το αντικείμενό της ή τη σύναψη της Συμφωνίας (συμπεριλαμβανομένων των μη -συμβατικές διαφορές ή αξιώσεις).

 

Άρθρο XII.

Τελικά εφόδια

 1. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει και να τροποποιήσει αυτούς τους γενικούς όρους και
  προϋποθέσεις και τις προϋποθέσεις καταγγελίας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του αγοραστή.
  Σε περίπτωση αλλαγής των γενικών όρων και προϋποθέσεων ή των προϋποθέσεων αξίωσης,
  ολόκληρη η διαδικασία αγοράς διέπεται από αυτούς τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις που
  ίσχυαν τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας στον αγοραστή και αυτοί είναι διαθέσιμοι στον
  ιστότοπο του πωλητή.
  • Οι όροι αξίωσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτών των γενικών όρων και προϋποθέσεων.
  • Με την αποστολή της παραγγελίας, ο αγοραστής εκφράζει την ενημερωμένη συγκατάθεσή του για
  το περιεχόμενο αυτών των γενικών όρων και προϋποθέσεων καθώς και των προϋποθέσεων
  αξίωσης.
  • Αυτοί οι γενικοί επιχειρηματικοί όροι καθώς και οι όροι καταγγελίας αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο
  του έργου πιστοποίησης e-shop nakupujbezpecne.sk και είναι διαθέσιμα στα κεντρικά γραφεία
  της εταιρείας για έλεγχο από τους αγοραστές καθώς και δημοσιεύονται στον ιστότοπο του
  ηλεκτρονικού μας καταστήματος: www.dovido.el
  • Άλλες μη ρυθμιζόμενες σχέσεις στους παρόντες γενικούς όρους και προϋποθέσεις όπως και στα
  αναπόσπαστα μέρη τους (παραρτήματα) διέπονται από τις σχετικές διατάξεις, ιδίως τον νόμο
  αριθ. 40/1964 Συντ., Πράξη αρ. 250/2007 Συντ., Πράξη αρ. 102/2014 Συντ., Πράξη αρ. 122/2013
  Συντ., Πράξη αρ. 22/2004 Συντ. καθώς και ο νόμος αριθ. 513/1991 Συντ.
  Συμμόρφωση με τη νομοθεσία: ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για νόμιμους
  σκοπούς και με νόμιμο τρόπο. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους

  και κανονισμούς σχετικά με τον Ιστότοπο και όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στον ή
  μέσω του Ιστότοπου.
  Γραπτή επικοινωνία: η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί ορισμένες από τις πληροφορίες ή τα
  μηνύματα που σας στέλνουμε να είναι γραπτά. Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα, αποδέχεστε
  ότι η επικοινωνία μαζί μας θα είναι κατά κύριο λόγο ηλεκτρονική. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
  μέσω email ή θα σας παρέχουμε πληροφορίες μέσω ειδοποιήσεων στον Ιστότοπό μας. Για
  συμβατικούς σκοπούς, συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και
  αναγνωρίζετε ότι όλες οι συμβάσεις, ανακοινώσεις, πληροφορίες και άλλες επικοινωνίες που σας
  παρέχουμε ηλεκτρονικά συμμορφώνονται με οποιαδήποτε νομική απαίτηση να κάνετε μια τέτοια
  ειδοποίηση γραπτώς. Αυτή η συμφωνία δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.
  Εκχώρηση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων
  - Η μεταξύ μας συμφωνία είναι δεσμευτική για εσάς και τους εαυτούς μας και για τους νόμιμους
  διαδόχους και εκχωρητές μας.
  - Δεν μπορείτε να μεταβιβάσετε, να εκχωρήσετε ή να διαθέσετε με άλλο τρόπο τη Συμφωνία ή
  οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας βάσει αυτής χωρίς την προηγούμενη γραπτή
  συγκατάθεσή μας.
  - Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της Σύμβασης μπορούμε να αναθέσουμε υπεργολαβικά, να
  εκχωρήσουμε ή να διαθέσουμε με άλλο τρόπο τη Συμφωνία ή οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τις
  υποχρεώσεις μας βάσει της Συμφωνίας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβασης.
  Δυνατότητα διαχωρισμού: εάν οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων θεωρείται παράνομο,
  άκυρο ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστό, τότε αυτή η διάταξη θα θεωρηθεί ότι μπορεί να
  διαχωριστεί από αυτούς τους Όρους και δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα
  οποιασδήποτε άλλης διάταξης αυτών των Όρων.
  Παραίτηση: καμία παραίτηση από εμάς δεν θα ερμηνεύεται ως παραίτηση από οποιοδήποτε
  δικαίωμα ή παραίτηση από επακόλουθη παραβίαση οποιασδήποτε διάταξης.

  Αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναπόσπαστων μερών τους, θα
  τεθούν σε ισχύ και θα τεθούν σε ισχύ την 1 Ιουνίου 2022


Δωρεάν αποστολή

πάνω από 150 ευρώ

Προϊόντα σε απόθεμα στέλνουμε τώρα
Η ευρύτερη ποικιλία από ταπετσαρίες και διακοσμητικά
Κατασκευάζεται στην Ε.Ε κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης